17 stycznia 2022

Webinarium nt. bezpieczeństwa żywności dla organizacji pozarządowych

W ramach projektu Pola Aktywności zapraszamy na drugie webinarium, które odbędzie się 19.01 (środa) o g. 12.00 – 13.30 z zakresu bezpieczeństwa żywności, które poprowadzi dr hab., prof. SGGW Joanna Trafiałek, Kierownik Studiów Podyplomowych „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”.

Webinarium odbędzie się na platformie Microsoft Teams. Zapraszamy do rejestracji: link.

25 września 2025

Nierówności społeczne a dostęp do żywności

Współczesne społeczeństwa zachodnie muszą mierzyć się z paradoksami związanymi z żywnością: pogłębiające się nierówności sprawiają, że część populacji jest pozbawiona dostępu do pełnowartościowej... czytaj dalej

3 września 2025

Rusza rekrutacja do kolejnej edycji Ekomisji!

Banki Żywności zapraszają wszystkie szkoły do udziału w kolejnej edycji projektu Ekomisja. W tym roku skupiamy się na tematyce niemarnowania żywności. Dla młodszych klas przygotowaliśmy materiały o tym jak... czytaj dalej

Zobacz wszystkie aktualności

Ustawienia dostępności