17 stycznia 2022

Webinarium nt. bezpieczeństwa żywności dla organizacji pozarządowych

W ramach projektu Pola Aktywności zapraszamy na drugie webinarium, które odbędzie się 19.01 (środa) o g. 12.00 – 13.30 z zakresu bezpieczeństwa żywności, które poprowadzi dr hab., prof. SGGW Joanna Trafiałek, Kierownik Studiów Podyplomowych „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”.

Webinarium odbędzie się na platformie Microsoft Teams. Zapraszamy do rejestracji: link.

2 czerwca 2025

788 kg w Szkolnej Zbiórce Żywności!

Uczniowie zebrali 788 kg żywności dla dzieci i młodzieży w kryzysie żywieniowym! To wspaniały wynik pierwszej, pilotażowej Szkolnej Zbiórki Żywności, którą Banki Żywności zrealizowały w województwie... czytaj dalej

23 maja 2025

Nagroda Sektora 3.0 dla Banków Żywności!

Z dumą ogłaszamy: Federacja Polskich Banków Żywności otrzymała Nagrodę Sektor 3.0 za 2025 rok! To wyróżnienie przyznano nam za nowatorskie i systemowe wykorzystanie narzędzi IT w działalności społecznej. Jak... czytaj dalej

Zobacz wszystkie aktualności

Ustawienia dostępności