Zarząd
Zarząd Federacji Polskich Banków Żywności
Marek Borowski
Prezes Zarządu
Beata Ciepła
Wiceprezeska Zarządu (Bank Żywności w Krakowie)
Dorota Jezierska
Wiceprezeska Zarządu (Bank Żywności w Ciechanowie)
Romuald Turczyński
Skarbnik Zarządu (Bank Żywności Suwałki - Białystok)
Małgorzata Lelonkiewicz
Sekretarz Zarządu
Jan Szczęśniewski
Członek Zarządu (Śląski Bank Żywności)
Marzena Pieńkosz-Sapieha
Członek Zarządu (Bank Żywności w Lublinie)
Komisja Rewizyjna Federacji Polskich Banków Żywności
Krzysztof Sokołowski
Członek Komisji Rewizyjnej (Związek Stowarzyszeń Radomski Bank Żywności)
Norbert Kępiński
Członek Komisji Rewizyjnej (Bank Żywności w Częstochowie)
Joanna Piekarczyk
Członek Komisji Rewizyjnej (Bank Żywności w Koninie)
Rada ds. Zrównoważonego Wykorzystywania Żywności
Prof. dr hab. Andrzej Kowalski
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Dr Barbara Perepeczko
Polska Akademia Nauk
Andrzej Gantner
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
Elżbieta Szadzińska
Federacja Konsumentów
Dr Karol Krajewski
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Dr Anna Kalinowska
Uniwersyteckie Centrum Badań nad Środowiskiem Przyrodniczym
Dr Katarzyna Stoś
Instytut Żywności i Żywienia
Dr hab. Krystyna Rejman
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW
Dr Maria Kowalewska
Sekretarz Rady ds. Zrównoważonego Wykorzystywania Żywności
Członkowie Honorowi
BERNARD DANDREL
CZESŁAW JURCZYSZYN
ROMAN ORŁOWSKI
CHRISTIAN VIAN
Pliki Cookies
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Dowiedz się więcej