17 stycznia 2022

Webinarium nt. bezpieczeństwa żywności dla organizacji pozarządowych

W ramach projektu Pola Aktywności zapraszamy na drugie webinarium, które odbędzie się 19.01 (środa) o g. 12.00 – 13.30 z zakresu bezpieczeństwa żywności, które poprowadzi dr hab., prof. SGGW Joanna Trafiałek, Kierownik Studiów Podyplomowych „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”.

Webinarium odbędzie się na platformie Microsoft Teams. Zapraszamy do rejestracji: link.

31 marca 2022

Pomoc bez granic – Wielkanocna Zbiórka Żywności w sklepach

W dniach 1-2 kwietnia odbędzie się zbiórka produktów żywnościowych w sklepach stacjonarnych, w ramach Wielkanocnej Zbiórki Żywności, organizowanej przez Banki Żywności. W 363 miastach będzie można dołączyć... czytaj dalej

15 marca 2022

Wsparcie Ukrainy – raport z działań pomocowych Banków Żywności

KLIKNIJ I POBIERZ RAPORT „WSPARCIE UKRAINY” Szanowni Państwo, Banki Żywności w Polsce od 25 lat ratują żywność przed zmarnowaniem i przekazują ją najbardziej potrzebującym. Posiadamy zaplecze, markę i... czytaj dalej

Zobacz wszystkie aktualności