17 stycznia 2022

Webinarium nt. bezpieczeństwa żywności dla organizacji pozarządowych

W ramach projektu Pola Aktywności zapraszamy na drugie webinarium, które odbędzie się 19.01 (środa) o g. 12.00 – 13.30 z zakresu bezpieczeństwa żywności, które poprowadzi dr hab., prof. SGGW Joanna Trafiałek, Kierownik Studiów Podyplomowych „Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności”.

Webinarium odbędzie się na platformie Microsoft Teams. Zapraszamy do rejestracji: link.

6 grudnia 2022

Wspieraj Banki Żywności, robiąc zakupy na Shopee

Kupując cegiełkę na platformie, możesz zapewnić posiłki potrzebującym Grudzień to czas intensywnych przygotowań do Świąt. Polacy dbają o to, by ich świąteczne stoły były pełne tradycyjnych potraw, a... czytaj dalej

2 grudnia 2022

Podsumowanie 26. Świątecznej Zbiórki Banków Żywności

Banki Żywności po raz 26., w tym roku m.in. we współpracy z siecią sklepów Lidl, zorganizowały świąteczną zbiórkę żywności. Specjalnie przygotowane kosze zostały umieszczone w ponad 2000 sklepów w 500... czytaj dalej

Zobacz wszystkie aktualności