Zarząd
Zarząd Federacji Polskich Banków Żywności
Beata Ciepła
Prezes Zarządu (Bank Żywności w Krakowie)
Wojciech Jaros
Wiceprezes Zarządu (Bank Żywności w Łodzi)
Błażej Krasoń
Wiceprezes Zarządu (Bank Żywności we Wrocławiu)
Irena Ogonowska
Skarbnik Zarządu (Śląski Bank Żywności)
Katarzyna Bielawska
Sekretarz Zarządu (Wielkopolski Bank Żywności)
Komisja Rewizyjna Federacji Polskich Banków Żywności
Krzysztof Sokołowski
Członek Komisji Rewizyjnej (Związek Stowarzyszeń Radomski Bank Żywności)
Norbert Kępiński
Członek Komisji Rewizyjnej (Bank Żywności w Częstochowie)
Joanna Tomaszczyk
Członek Komisji Rewizyjnej (Bank Żywności w Olsztynie)
Rada ds. Zrównoważonego Wykorzystywania Żywności
Prof. dr hab. Andrzej Kowalski
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej
Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Dr Barbara Perepeczko
Polska Akademia Nauk
Andrzej Gantner
Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców
Elżbieta Szadzińska
Federacja Konsumentów
Dr Karol Krajewski
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Dr Anna Kalinowska
Uniwersyteckie Centrum Badań nad Środowiskiem Przyrodniczym
Dr Katarzyna Stoś
Instytut Żywności i Żywienia
Dr hab. Krystyna Rejman
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW
Dr Maria Kowalewska
Sekretarz Rady ds. Zrównoważonego Wykorzystywania Żywności
Członkowie Honorowi
BERNARD DANDREL
CZESŁAW JURCZYSZYN
CHRISTIANE VIAN