12 września 2019

Zaproszenie do składania ofert, zapytanie ofertowe 2/2019/PROM

Szanowni Państwo,

Federacja Polskich Banków Żywności w Warszawie zaprasza do składania ofert na realizację badań w ramach projektu ”Opracowanie systemu monitorowania marnowanej żywności i efektywnego programu racjonalizacji strat i ograniczania marnotrawstwa żywności” finansowanego przez Narodowe Centrum Badań i Rozwoju w ramach programu GOSPOSTRATEG.

Oferta wraz z wymaganymi podpisanymi załącznikami musi być przesłana za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: andrzej.hejduk@bankizywnosci.pl

lub pocztą tradycyjną, kurierem lub też dostarczona osobiście na adres:

Al. Jerozolimskie 30 lok. 8,

00-024 Warszawa,

do dnia 19 września 2019 roku do godziny 10.00 (decyduje data i godzina wpływu).

 

ZAPYTANIE OFERTOWE_Realizacja badań organizacji w redystrybucji żywności 12.09.2019r.

Załącznik nr 1 Opis przedmiotu zamówienia

Załącznik nr 2 do zapytania_Formularz ofertowy

Załącznik nr 3 do zapytania_Oświadczenie spełnienia warunków

Załącznik nr 4 do zapytania_Brak powiązań

Załącznik nr 5 do zapytania_Wykaz doświadczenia

 

29 września 2020

Marnowanie 1/3 nie ma sensu! Czyli co wspólnego mają Międzynarodowy Dzień Walki z Marnowaniem Jedzenia i przepis na pyszną tartę galette?

Dziś, po raz pierwszy w historii obchodzimy ustanowiony przez ONZ Dzień Walki z Marnowaniem Jedzenia! To jedno z działań podjętych przez organizację w celu zwiększenia świadomości klimatycznych konsekwencji... czytaj dalej

8 września 2020

⅓ jedzenia się marnuje. Uratuj ją! Too Good To Go wraz z partnerami startuje z edukacyjną kampanią przeciwdziałającą marnowaniu jedzenia i zmianom klimatycznym

To nie przypadek, że na tej kreacji ⅓ jest wydarta. Na przykładzie tego plakatu chcemy pokazać, jak to wygląda w praktyce. Aż 1/3 całej wyprodukowanej na świecie idealnie świeżej i pysznej żywności nigdy nie... czytaj dalej

Zobacz wszystkie aktualności