Zdrowy Balans – najlepszą dietą
27 października 2021Oddajemy do Waszych rąk ebook poruszający temat tzw. zdrowego balansu i planowania ciekawych kompozycji kulinarnych zgodnie z zasadą „niczego za dużo”....
czytaj dalejOddajemy do Waszych rąk ebook poruszający temat tzw. zdrowego balansu i planowania ciekawych kompozycji kulinarnych zgodnie z zasadą „niczego za dużo”....
czytaj dalejBeata Ciepła Prezes Zarządu Federacji Polskich Banków Żywności Szanowni Państwo, Zbliżamy się do roku 2030. To data graniczna, do której jako globalne...
czytaj dalej15.10.2021 r. z okazji Światowego Dnia Żywności zostanie opublikowany raport Federacji Polskich Banków Żywności „Czy Polacy są gotowi na uratowanie...
czytaj dalejMiędzynarodowy Dzień Świadomości na Temat Strat i Marnowania Żywności stał się dla nas pretekstem do gotowania Zupy Disco. Idea zupy przygotowywanej...
czytaj dalejKolejny raz Dobra Torba będzie niosła pomoc Bankom Żywności, a dodatkowo promowała nawyki przyczyniające się do niemarnowania żywności. Druga odsłona...
czytaj dalejMiędzynarodowy Dzień Świadomości na Temat Strat i Marnowania Żywności stał się dla nas pretekstem do gotowania Zupy Disco. Idea zupy przygotowywanej...
czytaj dalejW konkursie mogą wziąć udział dziennikarze mediów o zasięgu zarówno ogólnopolskim, regionalnym i lokalnym, których prace zostały opublikowane lub...
czytaj dalejW ramach programu PROM, którego liderem jest Federacja Polskich Banków Żywności, powstał projekt dokumentu – „Strategia racjonalizacji strat i...
czytaj dalejDowiesz się, jak nie marnować jedzenia oraz w jaki sposób działają Banki Żywności.
Ratujemy żywność i przekazujemy ją potrzebującym.
Zapisz się na newsletter